Copyright 2018 - Institute for Health Systems Research - Ministry of Health MALAYSIA

Privasi anda
Halaman ini menerangkan dasar privasi yang merangkumi penggunaan dan perlindungan maklumat yang dikemukakan oleh pengunjung. Sekiranya anda membuat transaksi atau menghantar email yang mengandungi maklumat peribadi, maklumat ini mungkin akan dikongsi bersama dengan agensi awam lain untuk membantu penyediaan perkhidmatan yang lebih berkesan dan efektif. Contohnya seperti didalam menyelesaikan aduan yang memerlukan maklumbalas dari agensi-agensi lain.

Maklumat yang Dikumpul
Tiada maklumat peribadi akan dikumpul semasa anda melayari laman web ini kecuali maklumat yang dikemukakan oleh anda melalui e-mel.


Apa yang akan Berlaku jika Saya Membuat Pautan kepada Laman Web yang lain?
Laman web ini mempunyai pautan ke laman web lain. Dasar Privasi ini hanya terpakai untuk laman web ini sahaja. Perlu diingatkan bahawa laman web yang terdapat dalam pautan mungkin mempunyai dasar privasi yang berbeza dan pengunjung dinasihatkan supaya meneliti dan memahami dasar privasi bagi setiap laman web yang dilayari.


Pindaan Dasar
Sekiranya dasar privasi ini dipinda, pindaan akan dikemaskini di halaman ini. dengan sering melayari halaman ini, anda akan dikemaskini dengan maklumat yang dikumpul, cara ia digunakan dan dalam keadaan tertentu, bagaimana maklumat dikongsi bersama pihak lain.

 

f t g m
Tarikh Dikemaskini
  • Waktu Akhir Dikemaskini: Khamis 23 Ogos 2018.
Paparan Terbaik
  • Paparan Terbaik menggunakan Internet Explorer 8 dan ke atas atau Mozilla Firefox dengan resolusi 1024 x 768
Hubungi Kami
Alamat :
Institut Penyelidikan Sistem Kesihatan
National Institutes of Health
Suites 55-1, 55-2, 55-3, 55-4
Setia Avenue, No.2 Jalan Setia Prima S U13/S
Seksyen U13 Setia Alam
40170 Shah Alam Selangor 

Hubungi :
Tel  :  +603 3346 6400
Fax  : +603 3359 6014